Main menu

VAK facebookissa

VAK-henkilokuntataulu

VAK - Vaativan Ammattilaisen Kalustotoimittaja

VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä kuljetuskaluston valmistajista. Suomessa VAK on eristettyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja. Tuotemerkki tunnetaan hyvin myös Ruotsissa, jonne on viety perävaunuja vuodesta 1993.

Lukuisat omat innovaatiot ovat nostaneet VAK:n alan edelläkävijäksi. Oivaltava kehitystyö ja nykyaikaiset tuotantomenetelmät yhdistettynä yli 40 vuoden kokemukseen takaavat asiakkaalle tehokkaimman kokonaisratkaisun vaativiinkin maantiekuljetuksiin.

VAK - Laatua, toimitusvarmuutta ja alan viimeisintä tekniikka

VAK-tuotteet valmistuvat alusta loppuun Turun naapurissa Vahdolla.

Siellä sijaitsevat yrityksen nykyaikaiset suunnittelu- ja tuotantotilat sekä Pohjoismaiden suurin ja nykyaikaisin oma elementtitehdas. Koko tuotantoketjun toimiminen samalla tontilla mahdollistaa yksilöllisen suunnittelun, joustavat aikataulut ja tuotteiden tinkimättömän laadun.

VAK:n laaja tuotevalikoima kattaa kaikenlaiset kuljetustarpeet – tunnemme alan vaatimukset.

Kokonaisvaltaista palvelua

Asiakkaan kannalta olennainen osa VAK:n kokonaisvaltaista palvelua on oma kattava huoltoverkosto. VAK Huoltopalvelut Oy toimii Vahdon lisäksi Vantaalla, Lapinlahdella, Seinäjoella, Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa ja Turussa. Suomessa VAK on ainoa raskaan kaluston päällirakenteiden valmistaja, jolla on oma huoltoverkosto.

Koko VAK työllistää 440 ihmistä, joista 130 työskentelee huoltopalveluissa. Pohjoismaista kasvua hakevaan yritykseen kuuluu myös Ruotsissa toimiva myyntiyhtiö VAK Sverige Ab. VAK Oy:n liikevaihto vuonna 2014 oli 62 miljoonaa euroa.

VAK Oy:n liiketoiminnan avainsanoja ovat laatu, luotettavuus, monipuolisuus ja erinomainen asiakaspalvelu sekä kattava huoltopalvelu. Toiminnassa pyritään joustavuuteen ja tehokkuuteen ympäristöä unohtamatta: tuotannossa käytetään mahdollisimman paljon kierrätettäviä materiaaleja, ja jätteet lajitellaan kierrätykseen. Tehdaskiinteistöt lämpiävät kotimaisella kierrätyspuulla.

VAK Oy
Paattistentie 57
21310 VAHTO

Keskus: 020 7656 300
Fax: 020 7656 399