Main menu

VAK facebookissa

Tuotanto kesätauolle

VAK:n tuotantotilat hiljenevät tänään, kun väki karkaa kesälaitumille ja toivottaa mennessään kaikille hyvää kesää!
Tuotannon kesätauko kestää 28. heinäkuuta asti, mutta huoltopalvelupisteet ovat toki avoinna koko kesän. Joidenkin paikkakuntien huoltopalveluissa on poikkeavia kesäaukioloja: tarkista aukioloajat vak.fi:n yhteystiedot-sivulta: http://vak.fi/fi/yhteystiedot

V-Slider nyt myös perälautanostimella

 

Kaksi puoliperävaunua toisiinsa kytkevän, hydraulisen V-Sliderin voi vihdoin tilata myös perälautanostimella. Uutuussliderissa on erikoisnostin, jonka sivutolpat liukuvat perälautaa käytettäessä alas. Kun nostinta ei käytetä, tolpat liukuvat kuormatilan takakehän sisään ja kuormatilaa voi liikuttaa sliderrungon päällä normaalisti eteen ja taakse.

Lue lisää...

Uusi metallihalli tuo lisää laatua ja toimitusvarmuutta

halli

VAK:n uusi metallihalli lisää tuotteiden toimitusvarmuutta ja laatua. 

 

VAK:n Vahdon tehtaalla on viime viikkoina järjestelty ja otettu käyttöön uutta metallihallia. 2 600 neliötä uutta tuotantotilaa, kaksi laserleikkuria ja huippumodernit automaattivarastot mahdollistavat entistä laadukkaampien tuotteiden valmistamisen sovitussa aikataulussa.

Lue lisää...

ZEPRO XL-huoltopaketit kampanjahintaan

VAK Huoltopalvelut Oy:n toimipisteissä ZEPRO XL -huoltopaketit loppuvuoden ajan kampanjahintaan.

Lue lisää...

VAK Kylmä on kylmälaiteasiantuntijasi Facebookissa

VAK Huoltopalvelut Oy on julkaissut Facebookissa uuden VAK Kylmä -sivun, jolle huoltopalvelun kylmälaiteasiantuntijat keräävät mielenkiintoista ja uutta tietoa kylmälaitteista. Sivu on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kylmäkuljetuksista.

Lue lisää...

VAK laajentaa jälleen tuotantotilojaan

Vak Oy, joka on Pohjoismaiden suurimpia raskaan kaluston päällirakenne- ja perävaunuvalmistajia, laajentaa tuotantotilojaan Vahdolla.

Lue lisää...

VAK Oy
Paattistentie 57
21310 VAHTO

Keskus: 020 7656 300
Fax: 020 7656 399