Main menu

http://www.symstar.co.uk/?civka=iq-test&34e=39 iq test VAK facebookissa

Nähdään Kuljetus 2017 -messuilla Jyväskylässä 18.–20.5.2017

binaire opties oefenaccount Kuljetusmessut

VAK kutsuu sinut Kuljetus 2017 -messuille Jyväskylän Paviljonkiin

lavoro trading Esittelemme kuljetusnäyttelyssä osastollamme kuusi mielenkiintoista ja monipuolista työkalua, jotka tulevat suoraan Vahdon tehtaaltamme:

Lue lisää...

V-Slider nyt myös perälautanostimella

binäre optionen strategie youtube

robot per le opzioni binarie  

binaire opties beste Kaksi puoliperävaunua toisiinsa kytkevän, hydraulisen V-Sliderin voi vihdoin tilata myös perälautanostimella. Uutuussliderissa on erikoisnostin, jonka sivutolpat liukuvat perälautaa käytettäessä alas. Kun nostinta ei käytetä, tolpat liukuvat kuormatilan takakehän sisään ja kuormatilaa voi liikuttaa sliderrungon päällä normaalisti eteen ja taakse.

Lue lisää...

Uusi metallihalli tuo lisää laatua ja toimitusvarmuutta

binära optioner fungerar det halli

http://kitzmann-architekten.de/?slava=steam-startoptionen-festlegen&d2b=d6 steam startoptionen festlegen opções binárias limite VAK:n uusi metallihalli lisää tuotteiden toimitusvarmuutta ja laatua. 

aut opzionibinarie cosa è  

VAK:n Vahdon tehtaalla on viime viikkoina järjestelty ja otettu käyttöön uutta metallihallia. 2 600 neliötä uutta tuotantotilaa, kaksi laserleikkuria ja huippumodernit automaattivarastot mahdollistavat entistä laadukkaampien tuotteiden valmistamisen sovitussa aikataulussa.

Lue lisää...

ZEPRO XL-huoltopaketit kampanjahintaan

VAK Huoltopalvelut Oy:n toimipisteissä ZEPRO XL -huoltopaketit loppuvuoden ajan kampanjahintaan.

Lue lisää...

VAK Kylmä on kylmälaiteasiantuntijasi Facebookissa

VAK Huoltopalvelut Oy on julkaissut Facebookissa uuden VAK Kylmä -sivun, jolle huoltopalvelun kylmälaiteasiantuntijat keräävät mielenkiintoista ja uutta tietoa kylmälaitteista. Sivu on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kylmäkuljetuksista.

Lue lisää...

VAK laajentaa jälleen tuotantotilojaan

Vak Oy, joka on Pohjoismaiden suurimpia raskaan kaluston päällirakenne- ja perävaunuvalmistajia, laajentaa tuotantotilojaan Vahdolla.

Lue lisää...

VAK Oy
Paattistentie 57
21310 VAHTO

Keskus: 020 7656 300
Fax: 020 7656 399